Sectoren

KC Trading biedt mobiele koel/vries-opslag met temperatuurregeling voor diverse bedrijfssectoren.

Wij verkopen en verhuren koeling- en vries oplossingen voor bijvoorbeeld

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk of KC Trading iets voor uw onderneming kan betekenen.

Bakkerijen

Wanneer u snel meer temperatuur gecontroleerde opslag nodig heeft voor uw broden, gebak en andere bakproducten, dan zijn de mobiele koelcontainers van KC Trading  een ideale oplossing. Bijvoorbeeld tijdens de extra drukke periodes rondom feestdagen of juist wanneer u structureel met beperkte ruimte worstelt dan zijn onze koelcontainers ideaal voor het uitbreiden van uw koel/vries capaciteit. Onze koelcontainers zijn te verkrijgen in nieuwe en gebruikte staat en daarnaast zijn ze beschikbaar voor huur, lease en koop,  tegen de beste prijzen. Onze koelcontainers zijn standaard temperatuur instelbaar van -25°C tot +25°C .

Het bestellen van een mobiele koel/vries-opslag gaat gemakkelijk omdat er geen bouwvergunning voor nodig is. Wij kunnen met een vrachtwagen met kraan de koelcontainer leveren en plaatsen waar u de opslag nodig heeft. Onze koelcontainers zijn volledig weerbestendig en kunnen dus zonder problemen binnen (in bijvoorbeeld een loods) of buiten (bijvoorbeeld op uw parkeerterrein) geplaatst worden. Ook biedt KC Trading verschillende oplossingen voor monitoring op afstand, namelijk tracking, real-time data inzage en rapportage. Tevens kan ons systeem automatisch contact met u opnemen als er onverhoopt iets misgaat zodat er snel gehandeld kan worden.

Zuivelindustrie

Wanneer u snel meer temperatuur gecontroleerde opslag nodig heeft voor diverse kazen, melk, ijs of andere zuivelproducten, dan zijn de mobiele koelcontainers van KC Trading  een ideale oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring in het voorzien van koel/vries-opslagen aan de zuivelindustrie. Onze koelcontainers zijn standaard temperatuur instelbaar van -25°C tot +25°C . Door de instelbare temperatuur en het constant vasthouden van de temperatuur in onze koelcontainers  beschermt u uw zuivelproducten tegen schadelijke bacteriën die de kwaliteit kunnen beïnvloeden.

Onze mobiele koelcontainers zijn te verkrijgen in nieuwe en gebruikte staat en daarnaast zijn ze beschikbaar voor huur, lease en koop , tegen de beste prijzen.  Het bestellen van een mobiele koelopslag gaat gemakkelijk omdat er geen bouwvergunning voor nodig is. Wij kunnen met een vrachtwagen  met kraan de koelcontainer leveren en plaatsen waar u de koel/vries-opslag nodig heeft. Onze koelcontainers zijn volledig weerbestendig en kunnen dus zonder problemen intern (in bijvoorbeeld een loods) of extern (bijvoorbeeld nabij een stal) geplaatst worden.

Het interieur van een koelcontainer is van RVS en aluminium en daarom perfect voor het gemakkelijk schoonhouden na morsen of schade in de koelcontainer, met name wanneer de container voorzien is van onze vlakke anti slip vloer. De verschillende maten van onze koelcontainers maken ze geschikt voor allerlei soorten bedrijven, variërend van kleine boerderijen tot grote zuivelfabrieken.

Ook biedt KC Trading verschillende oplossingen voor monitoring op afstand, namelijk tracking, real-time data inzage en rapportage. Tevens kan ons systeem automatisch contact met u opnemen als er onverhoopt iets misgaat zodat er snel gehandeld kan worden.

Slagerijen, Vlees sector

Wanneer u snel meer temperatuur gecontroleerde opslag nodig heeft voor uw vlees en gevogelte, dan zijn de mobiele koelcontainers van KC Trading  een ideale oplossing. Bijvoorbeeld tijdens de extra drukke periodes rondom feestdagen of juist wanneer u structureel met beperkte ruimte worstelt dan zijn onze koelcontainers ideaal voor het uitbreiden van uw koel/vries capaciteit. Onze koelcontainers zijn te verkrijgen in nieuwe en gebruikte staat en daarnaast zijn ze beschikbaar voor huur, lease en koop,  tegen de beste prijzen. Onze koelcontainers zijn standaard temperatuur instelbaar van -25°C tot +25°C .

Met het toevoegen van binnenverlichting en een gemakkelijk te openen slagersdeur kan vlees zelfs worden ontbeend en ter plaatse worden verwerkt in de koelcontainer. In onze koel/vries-opslag kunt u niet alleen vlees ingevroren bewaren, maar ook ontdooien in dezelfde container met temperaturen die kunnen oplopen tot wel +25 °C.

Het bestellen van een mobiele koel/vries-opslag gaat gemakkelijk omdat er geen bouwvergunning voor nodig is, wat betekent dat deze kan worden geplaatst voor opslag direct na de oogst of bij de distributeurs. Wij kunnen met een vrachtwagen met kraan de koelcontainer leveren en plaatsen waar u de opslag nodig heeft. Onze koelcontainers zijn volledig weerbestendig en kunnen dus zonder problemen binnen (in bijvoorbeeld een loods) of buiten (bijvoorbeeld op uw parkeerplaats) geplaatst worden.

Ook biedt KC Trading verschillende oplossingen voor monitoring op afstand, namelijk tracking, real-time data inzage en rapportage. Tevens kan ons systeem automatisch contact met u opnemen als er onverhoopt iets misgaat zodat er snel gehandeld kan worden.

Farmaceutische industrie

KC Trading biedt koel/vries-opslag oplossingen voor de farmaceutische industrie. Onze mobiele koelcontainers voor deze industrie kunnen worden gebruikt voor de opslag van gevoelige voorraden zoals o.a. vaccins, medicijnen en testmonsters. Strikte temperatuurregeling is essentieel voor farmaceutische opslagruimten en we helpen u dit in de gaten te houden door toegang te geven tot temperatuurinformatie die in real-time beschikbaar.

Al onze temperatuur gecontroleerde koelopslagen worden geleverd met een bedieningspaneel dat eenvoudige temperatuur regeling tot ten minste -35 °C mogelijk maakt (lagere temperaturen tot wel -70°C is, op aanvraag, mogelijk) . Voor deze sector leveren  wij onze koel/vries containers standaard met noodstopalarmsysteem en  monitoring op afstand (namelijk tracking, real-time data inzage en rapportage), hierdoor kan ons systeem automatisch contact met u opnemen als er onverhoopt iets misgaat zodat er snel en adequaat gehandeld kan worden.

Detailhandel

KC Trading biedt mobiele koelcontainers die ideaal zijn voor de detailhandel waarbij het bewaren van producten in een temperatuur gecontroleerde opslag noodzakelijk is, zoals bij supermarkten. Bijvoorbeeld tijdens de extra drukke periodes rondom feestdagen of juist wanneer u structureel met beperkte ruimte worstelt, dan zijn onze koelcontainers ideaal voor het snel uitbreiden van uw koel/vries capaciteit.

Onze koelcontainers zijn te verkrijgen in nieuwe en gebruikte staat en daarnaast zijn ze beschikbaar voor huur, lease en koop,  tegen de beste prijzen. Onze koelcontainers zijn standaard temperatuur instelbaar van -25°C tot +25°C . De temperaturen verstelbaar, zo kunt u steeds verschillende producten opslaan in de koelcellen. Onze koelcellen zijn ontworpen om uw producten zo vers mogelijk te houden, of het nu gaat om groenten, fruit, vlees of andere temperatuurgevoelige goederen. De koelcellen kunnen zo de houdbaarheid van uw bederfelijke goederen verlengen en de kwaliteit behouden, afval minimaliseren en daarmee uw winst verhogen.

Het bestellen van een mobiele koel/vries-opslag gaat gemakkelijk omdat er geen bouwvergunning voor nodig is. Wij kunnen met een vrachtwagen met kraan de koelcontainer leveren en plaatsen waar u de opslag nodig heeft. Onze koelcontainers zijn weerbestendig en kunnen dus zonder problemen binnen (in bijvoorbeeld een bedrijfshal) of buiten (bijvoorbeeld op uw parkeerterrein) geplaatst worden. Ook biedt KC Trading verschillende oplossingen voor monitoring op afstand, namelijk tracking, real-time data inzage en rapportage. Tevens kan ons systeem automatisch contact met u opnemen als er onverhoopt iets misgaat zodat er snel gehandeld kan worden.

Cateraars, Foodservice

KC Trading kan uw horecabedrijf helpen groeien door middel van ons assortiment aan mobiele koelcontainers die ideaal geschikt zijn  voor evenementen, festivals en andere specifieke cateringbehoeften. Onze koel/vries-opslagen zijn ideaal om voedsel veilig en hygiënisch te bewaren zodat het in de best mogelijke staat wordt geserveerd aan uw consumenten.  We zijn er trots op dat we veel bedrijven kunnen voorzien van een breed scala aan koelopslagen in Nederland. Onze koelcontainers zijn te verkrijgen in nieuwe en gebruikte staat en daarnaast zijn ze beschikbaar voor huur, lease en koop,  tegen de beste prijzen. Onze koelcontainers zijn standaard temperatuur instelbaar van -25°C tot +25°C .

Het bestellen van een mobiele koel/vries-opslag gaat gemakkelijk omdat er geen bouwvergunning voor nodig is. Wij kunnen met een vrachtwagen met kraan de koelcontainer leveren en plaatsen waar u de opslag nodig heeft. Onze koelcontainers zijn weerbestendig en kunnen dus zonder problemen binnen (in bijvoorbeeld een bedrijfshal) of buiten (bijvoorbeeld achter de barruimte op het festivalterrein) geplaatst worden.

Al onze koelcontainers kunnen worden aangepast om aan uw individuele behoeften te voldoen, zodat we een veilige en gemakkelijke opslag van uw goederen mogelijk maken. Dit aanbod varieert van rekken, inrijplaten tot extra deuren voor eenvoudige verplaatsing van uw goederen. Koelcontainers zijn de ideale oplossing als het cateringevenement waaraan u levert vooraf voorbereiding vereist. Zo kunt u de producten bewaren in de top kwaliteit waarmee ze zijn bereid. Ook biedt KC Trading verschillende oplossingen voor monitoring op afstand, namelijk tracking, real-time data inzage en rapportage. Tevens kan ons systeem automatisch contact met u opnemen als er onverhoopt iets misgaat zodat er snel gehandeld kan worden.

Groenten- en fruit

KC Trading beschikt over een ruim assortiment koelcellen die geschikt zijn voor het bewaren van fruit en groenten. Zo kunt u producten buiten het seizoen toch vers houden, zodat u het hele jaar door uw klanten producten van kwaliteit kunt bieden.

Onze koelcontainers zijn te verkrijgen in nieuwe en gebruikte staat en daarnaast zijn ze beschikbaar voor huur, lease en koop,  tegen de beste prijzen. Het bestellen van een mobiele koel/vries-opslag gaat gemakkelijk omdat er geen bouwvergunning voor nodig is, wat betekent dat deze kan worden geplaatst voor opslag direct na de oogst of bij de distributeurs. Wij kunnen met een vrachtwagen met kraan de koelcontainer leveren en plaatsen waar u de opslag nodig heeft. Onze koelcontainers zijn volledig weerbestendig en kunnen dus zonder problemen binnen (in bijvoorbeeld een loods) of buiten (bijvoorbeeld nabij de oogstlocatie) geplaatst worden.

Ook biedt KC Trading verschillende oplossingen voor monitoring op afstand, namelijk tracking, real-time data inzage en rapportage. Tevens kan ons systeem automatisch contact met u opnemen als er onverhoopt iets misgaat zodat er snel gehandeld kan worden.

Vis sector

KC Trading biedt koel/vries-opslagen voor de vis sector. Onze koelcontainers zijn geschikt om vis net zo vers en lekker te houden als op de dag dat ze gevangen werden. Wij bieden koel/vries-opslagen aan in verschillende maten die geschikt zijn voor het opslaan van grote aantallen producten. Onze koelcontainers zijn standaard temperatuur instelbaar van -25°C tot +25°C . Bij het opslaan van vis kan het nodig zijn dat ook andere parameters zoals luchtvochtigheid moeten worden gecontroleerd, we kunnen in de meeste gevallen de koelcontainers aanpassen zodat dit aansluit bij de behoeften van uw producten.

Onze koelcontainers zijn te verkrijgen in nieuwe en gebruikte staat en daarnaast zijn ze beschikbaar voor huur, lease en koop,  tegen de beste prijzen. Het bestellen van een mobiele koel/vries-opslag gaat gemakkelijk omdat er geen bouwvergunning voor nodig is, wat betekent dat deze kan worden geplaatst voor opslag direct na de oogst of bij de distributeurs. Wij kunnen met een vrachtwagen met kraan de koelcontainer leveren en plaatsen waar u de opslag nodig heeft. Onze koelcontainers zijn volledig weerbestendig en kunnen dus zonder problemen binnen (in bijvoorbeeld een loods) of buiten (bijvoorbeeld nabij de kade ) geplaatst worden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een open top container? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language