Modificatie: Inrijplaat

Modificatie: Inrijplaat

Door de verhoogde vloer van een koelcontainer / vriescontainer is het niet mogelijk om met een palletwagen / pompwagen  of andere rollende items uw lading  de container in te rijden.

KC Trading maakt daarom inrijplaten op maat voor uw koelcontainer om het laden en lossen van uw goederen te vergemakkelijken. Met deze toevoeging bespaart u tijd en vergroot u het gebruiksgemak van koelcontainer.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

  • Geschikt voor palletwagens / pompwagens

 

Sales nr: Inrijplaat
Container: Beschikbaar voor iedere koel/vries container
Conditie: Nieuw
Prijs excl. btw: Op aanvraag

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language