Modificatie: Verlichting

Modificatie: Verlichting

Indien u een koelcontainer / vriescontainer als semipermanente opslag stationeert op uw terrein dan adviseren wij de koelcontainer te upgraden met verlichting.

Zowel op de donkere dagen alsook ’s ochtends vroeg en  ’s avonds is uw koel/vries container dan binnen altijd goed verlicht.  Naast de verbetering van veiligheid tijdens het gebruik van uw koelcontainer, brengt deze modificatie ook zeker groot gemak met zich mee.

Wij kunnen de verlichting installeren met een deurschakelaar, zodat bij het openen van de deuren automatisch de verlichting wordt ingeschakeld en bij het sluiten van de deuren automatisch wordt uitgeschakeld. Uiteraard is het ook mogelijk om de verlichting met een standaard lichtschakelaar  te installeren.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

  • 2x LED verlichting in TL formaat lampen
  • IP 65 Rating -IK08
  • energiezuinig
  • Veilig
  • Praktisch
Sales nr: Verlichting
Container: Beschikbaar voor iedere koel/vries container
Categorie: Verlichting voor koel/vries containers
Conditie: Nieuw
Prijs excl. btw: Op aanvraag

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language