Reparatie & inspectie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Reparatie containers

Reparatie van containers volgens CSC-regels

Bij de reparatie van de containers wordt volgens de Container Safety Convention-regels gewerkt. Het CSC-label op uw container blijft na de reparatie geldig. Door de reparatiewerkzaamheden volgens CSC-regels bent u ook na reparatie verzekerd van een veilige container.

Reparatie van offshore containers volgens DNV 2.7-1 regelgeving

Wij kunnen uw beschadigde / afgekeurde offshore containers hercertificeren in samenwerking met geaccrediteerde instellingen zoals Lloyds Register, DNV bureau veritas etc. Onze gecertificeerde lassers repareren uw offshore container volgens de DNV 2.7-1 normering. Na reparatie ondergaat de offshore container de benodigde tests, bij goedkeuring volgt hieruit een vernieuwd certificaat. Bij een containerreparatie proberen wij de kosten vooraf zo nauwkeurig mogelijk in te schatten. Neem voor een indicatie van de prijs contact op via het contactformulier, of bel +31 (0)10 487 6767.

Preventieve inspecties voor koelcontainers

Wij verzorgen Preventative Technical Inspections/ Pre-trip inspections voor koelcontainers. Tijdens de PTI wordt de reefer gecontroleerd op onderdelen die mogelijk aan vervanging toe zijn. Bij aanschaf en huurkoop van een reefer krijgt de container altijd eerst een PTI-check. KC Trading B.V. kan inspecties uitvoeren voor koelcontainers van Thermoking, Daikin en Carrier.

Containerreparatie op locatie

KC Trading B.V. verzorgt ook containerreparaties op locatie. Een eigen reparatieteam met mobiele servicewagens staat klaar om uw container op locatie te repareren. Aan de service verandert niets, of u nu uw container bij onze werkplaats of op locatie laat repareren.

Modificatie van containers

Naast de reparatie van containers voert KC Trading B.V. ook modificaties uit. Wij verzorgen onder andere belettering en het spuiten van containers.

Zeecontainers bouwen wij om tot bijvoorbeeld een werkplaats, kantoorunit, ticketverkoophokje of archiefruimte.

Klik hier voor voorbeelden van onze containermodificaties.

repair reparatie kc trading

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een open top container? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language