Modificatie: Noodalarm

Modificatie: Noodalarm

Ondanks uiterste voorzichtigheid kunnen calamiteiten zich voordoen. Indien een persoon onverhoopt in uw koelcontainer /vriescontainer opgesloten is komen te zitten dan is het natuurlijk zowel fijn als noodzakelijk dat mensen in de omgeving gewaarschuwd kunnen worden.

Onze noodalarmen zijn zowel akoestisch als visueel en kunnen worden geactiveerd met een klap op de knop, tevens wordt bij het activeren van het alarm de motor direct stopgezet.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

  • Zowel akoestisch als visueel
  • Activeren middels een klap op de knap
  • Schakelt direct de koelmotor uit.
  • Veilig
  • Praktisch
Sales nr: AlarmRF
Container: Beschikbaar voor iedere koel/vries container
Categorie: Veiligheid voor koel/vries containers
Conditie: Nieuw
Prijs excl. btw: Op aanvraag

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language