Flatracks en platforms

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het transporteren van uw goederen over de hele wereld? Dan is de flatracks container perfect voor u! Bij KC Trading bieden we zowel nieuwe als gebruikte flatrack containers en platforms aan. Een flatrack container is ontworpen om veilig en efficiënt goederen van verschillende afmetingen en gewichten te vervoeren. Daarbij zijn er diverse technische specificaties mogelijk. Denk aan een stevige houten of stalen vloer, forkliftpockets voor eenvoudig transport en cornerblocken voor extra stabiliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw lading veilig aankomt op zijn bestemming. Wacht niet langer en kies voor de flatracks container om uw goederen veilig en betrouwbaar te transporteren!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over flatracks en platforms?

Assortiment flatracks en platforms

Flatrack 40ft
20ft-flatracks-iso-standard-1
20ft-flatracks-iso-standard-5
20ft platform nieuw
20ft Double zeecontainer

Technische specificaties

 • voorzien van houtenvloer
 • Indien inklapbare kopschoten:  kopschotten verzinken in de vloer
 • Forkliftpockets, voor makkelijk verplaatsen.
 • 8x cornerblocken
 • voorzien van stalen vloer
 • Forkliftpockets , voor makkelijk verplaatsen.
 • 4x cornerblocken

Technische specificaties bij een flatrack container

De flatrack containers is beschikbaar in verschillende maten en specificaties om aan al uw transportbehoeften te voldoen. Zo bieden we bijvoorbeeld containers aan met een stalen of houten vloer, met een lengte van 20ft of 40ft en flatracks containers en platforms met een kopschot dat ingeklapt kan worden voor extra flexibiliteit bij het laden en lossen van uw goederen. Onze containers zijn ook voorzien van forkliftpockets om gemakkelijk te kunnen manoeuvreren en hebben verschillende cornerblocken voor extra stabiliteit tijdens transport. Bovendien is de flatracks container geschikt voor het transporteren van zware en/of buiten-ISO-maten lading. Bij KC Trading bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor een flatracks container die perfect past bij uw transportbehoeften.

Andere containers van KC Trading

Naast onze flatracks container bieden wij bij KC Trading nog veel meer containeroplossingen aan voor diverse transportbehoeften. Zo hebben wij zeecontainers in verschillende maten en uitvoeringen. Voor het transporteren van gekoelde of bevroren goederen bieden wij koelcontainers of reefer containers aan, waarvan de temperatuur eenvoudig instelbaar is. Heeft u goederen met afwijkende afmetingen of die niet via de standaard ingang kunnen worden geladen, dan hebben wij open top containers in ons assortiment. Bovendien kunnen wij containers naar uw eigen wensen en voorkeuren aanpassen, zodat u altijd de juiste containeroplossing heeft voor uw specifieke transportbehoeften. Kijk hiervoor op onze pagina met modificatie aan containers.

Flatracks container kopen of huren? Ga naar KC Trading!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een flatracks container of platform of wilt u een flatracks container kopen of huren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767 of gebruik het aanvraagformulier.


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language