Open top containers

Open top containers

Open top containers zijn uitermate geschikt voor opslag en transport van goederen die niet door een containerdeur passen. De open top containers zijn zowel nieuw als gebruikt leverbaar. Op de productpagina’s vindt u de specificaties per open top container.

Bekijk onze open top containers

40ft Palletwide opentop
40ft Palletwide opentop
20ft opentop

Technische specificaties

Onze open top containers beschikken over de volgende eigenschappen:

 • Geldige CSC-plaat
 • Goed hang & sluitwerk
 • Een sterk afdekzeil
 • Een houten vloer

Voordelen van onze open top containers

 • Goederen in en uit laden via de bovenkant van de open top containers
 • Wereldwijd leverbaar
 • ISO en CSC-gecertificeerd
 • Voor stalling, opslag en transport
 • Maatwerk is mogelijk bij aankoop

Een geschikte open top container voor iedere toepassing

Bij KC Trading B.V. zijn open top containers verkrijgbaar in de afmetingen 20ft en 40ft. Deze containers zijn uitermate geschikt voor het transporteren van grote goederen. Door de open bovenkant van de containers is het mogelijk om goederen gemakkelijk in de container te takelen met behulp van bijvoorbeeld een hijskraan of takelwagen. Onze Open Top Containers worden geleverd inclusief een stevig afdekzeil om de goederen te beschermen.

 • 20ft Open Top Container

  Lengte: 6059 mm
  Breedte: 2438 mm
  Hoogte: 2590 mm
  Capaciteit: 33 m3

 • 40ft Open Top Container

  Lengte: 12190 mm
  Breedte: 2438 mm
  Hoogte: 2590 mm
  Capaciteit: 67 m3

 • 40ft Palletwide Open Top Container

  Lengte: 12190 mm
  Breedte: 2462 mm
  Hoogte: 2590 mm
  Capaciteit: 70 m3

Mogelijkheid tot huren of kopen

Wij leveren Open Top Containers op basis van huur, koop of huurkoop. Bij kort gebruik van een container is huren de voordeligste keuze. Het is mogelijk om nieuwe en gebruikte containers te huren. Wij verzorgen naar uw wens ook het transporttraject, het onderhoud en reparatie op locatie van de Open Top Containers.

Huurkoop is voor u de beste keuze als u de Open Top Container in gedeelten wilt betalen. KC Trading B.V. blijft in dit geval eigenaar tot aan de laatste betalingstermijn is voldaan.

Een Open Top Container kopen heeft als voordeel dat maatwerk mogelijk is. De aankoop van een container is uitermate geschikt voor gebruik op lange termijn en voor doorverkoop na internationaal transport. Hiermee bespaart u retourvaartkosten.

Wilt u meer informatie over het kopen, huren of huurkopen van een Open Top Container? Bekijk dan deze pagina over huur en koop van containers. Wilt u een offerte aanvragen? Bel dan via +31 (0)10 487 6767, of vul het contactformulier in.

Open Top Container op maat bestellen

Wij kunnen maatwerk leveren bij aankoop van een Open Top Container. KC Trading B.V. biedt verschillende opties bij aflevering van een Open Top Container. Zo kunnen wij extra deuren inbouwen of de container volledig inrichten met apparatuur. Verder kunnen wij uw container voorzien van belettering, ombouw en bespuiting.

Reparatie van uw container

Indien u problemen ondervindt met uw Open Top Container staat er altijd een serviceteam klaar om u te helpen. Wij beschikken over een reparatieteam met uitsluitend gecertificeerde monteurs. Containers worden altijd gerepareerd volgens de CSC-regels. Onze specialisten worden ondersteund door mobiele servicewagens. Hierdoor is ook containerreparatie op locatie mogelijk.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een open top container? Of bent u nieuwsgierig naar onze overige producten zoals flatracks containers, zeecontainers, offshore containers of mobiele koelcellen of koelcontainers? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen.

  Uw naam *
  Bedrijfsnaam *
  Uw email *
  Adres *
  Postcode + Plaatsnaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw onderwerp
  Uw bericht
  Anti spam