Offshore containers

Door de jaren heen heeft KC Trading B.V. een toonaangevende rol ingenomen als leverancier van DNV 2.7-1 gecertificeerde offshore containers. Onze kracht is onze voorraad, wij kunnen bijna alle offshore containers vanuit centrale depots in de belangrijkste offshore havens leveren. Wij leveren containers in veel verschillende maten waaronder de standaard 10ft en 20ft containers.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Assortiment Offshore Containers

8m3 Offshore waste skip ZL
10ft Offshore container ZL (2)
10ft half-height Offshore container ZL (1)
1000 gallon tank ZL
10ft Offshore Reefer ZL (4)
24ft Offshore half-height cargo basket ZL (2)
20ft Double Door offshore container ZL (3)
20ft Offshore reefer ZL (1)
20ft offshore container frame 1
20ft half-height Offshore container van KC Trading
20ft Offshore container van KC Trading
Open Top Offshore Container
Open Top Offshore Container van KC Trading
8ft Offshore half-height Cargo
7m3 Offshore Waste Skip Tarpaulin
5ft Offshore Mini Container ZL
4ft Offshore Gas Bottle Rack
4ft offshore toolbox ZL (5)

Technische specificaties

Bij KC Trading B.V. zijn alle offshore containers voorzien van:

  • DNV 2.7-1/EN 12079 certificatie
  • Een stalenvloer
  • Gecertificeerde draadsling (Talurit; Flemish; Super-Loop)

Voordelen KC Trading B.V.

We leveren onder andere offshore containers, zeecontainersreefer containers , open top container en offshore baskets vanuit centrale depots in de belangrijkste havens wereldwijd.. Ook voor koel/vriescontainers (Keep Cool) en mobiele koelcellen bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast onderscheidt KC Trading B.V. zich door een grote mate van flexibiliteit, een grote voorraad van materiaal en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Al ons offshore materiaal is volgens de hoogst geldende normen gecertificeerd, i.c. DNV 2.7-1 en EN12079, voor een zo veilig en breed mogelijke toepasbaarheid in de offshore olie-,gas- en windindustrie. Overige certificeringen (ATEX zo.1 , Norsok, etc.) mogelijk op aanvraag.

Naast de verkoop doen wij ook aan leasing, reparaties en periodieke keuringen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om containers en units aan uw behoeften aan te passen (ombouw, spuiten, belettering etc). Ook is het mogelijk om een container speciaal te laten fabriceren.

Verhuur, verkoop en huurkoop van offshore containers

Voor onze offshore containers is er de mogelijkheid tot kopen, huren en huurkoop. Indien u meer informatie wilt over onze containers en prijzen of de locatie vanaf waar deze geleverd kunnen worden, vul dan het onderstaande formulier in. U krijgt dan geheel vrijblijvend de door u gewenste informatie toegezonden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze offshore containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language