Koelcontainers

Koelcontainers

De koelcontainers van KC Trading B.V. zijn uitermate geschikt voor het gekoeld transporteren en opslaan van food en non-food producten. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte koelcontainers aan in de maten 10ft, 20ft, 40ft en 40ft high cube. De koelcontainers zijn beschikbaar in de merken: Carrier, Thermo King en Daikin.

Neem contact op

Bekijk onze koelcontainers

KC TRADING GENSET
Mobiele vriescel
40ft Highcube reefer koelcontainer
Mobiele koelcel
Koelcontainer 20ft
Mobiele koelcel

Koelcontainer, vriescontainer of reefer?

Alle drie de termen betekenen eigenlijk hetzelfde. Ze worden door elkaar gebruikt om een container met elektrisch aangedreven koel/vriesinstallatie aan te geven. Koelcontainers (ofwel reefer containers) worden voornamelijk gebruikt om producten gekoeld op te slaan en vervoeren.

Technische specificaties

 • Temperatuursbereik reefers: +25 graden Celsius / -25 graden Celsius.
 • Voorzien van T-profiel vloer voor optimale luchtcirculatie.
 • Elektro- (380V/32 Amp, CEE-stekker 4 of 5 poli)

Verhuur, verkoop en huurkoop van koelcontainers

Voor onze koelcontainers is er de mogelijkheid tot kopen, huren en huurkoop. Wij leveren zowel gebruikte als nieuwe koelcontainers over de hele wereld. Ook is het mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Indien u meer informatie wilt over onze containers en prijzen, vul dan het onderstaande formulier in. U krijgt dan geheel vrijblijvend de door u gewenste informatie toegezonden.

Voordelen KC Trading B.V.

Of u nu kiest voor nieuw of gebruikt, voor huur, koop, huurkoop of alleen transport; bij KC Trading B.V. kunt u altijd rekenen op goede kwaliteit en scherpe prijzen. KC Trading verkoopt en verhuurt alle soorten nieuwe en gebruikte containers waaronder flatracks containers, zeecontainers, reefer containers, offshore containers en open top container.  Wij zijn gespecialiseerd in koel/vriescontainers (Keep Cool) en mobiele koelcellen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om containers en units aan uw wensen aan te passen (ombouw, spuiten, belettering etc). Ook is het mogelijk om een koelcontainer speciaal te laten fabriceren. Bij storingen staat er een eigen reparatieteam met mobiele service wagens klaar om de storing aan de koelcontainer op locatie op te lossen

Afmetingen 10ft koelcontainer

Lengte: 2991 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2590 mm
Capaciteit: 12,3 m3

Afmetingen 20ft koelcontainer

Lengte: 6059 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2590 mm
Capaciteit: 29 m3

Afmetingen 40ft koelcontainer

Lengte: 12190 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2591 mm
Capaciteit: 59 m3

Afmetingen 40ft highcube koelcontainer

Lengte: 12192 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2891 mm
Capaciteit: 66 m3

Vragen over ons aanbod koelcontainers?

Voor vragen over onze koelcontainers kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen via +31 (0)10 487 6767 of per e-mail via info@kctrading.nl

Neem contact met ons op

  Uw naam *
  Bedrijfsnaam *
  Uw email *
  Adres *
  Postcode + Plaatsnaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw onderwerp
  Uw bericht
  Anti spam