Koel-/vriescontainers

De koelcontainers van KC Trading B.V. zijn uitermate geschikt voor het gekoeld transporteren en opslaan van food en non-food producten. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte koelcontainers aan in de maten 10ft, 20ft, 40ft en 40ft high cube. De koelcontainers zijn beschikbaar in de merken: Carrier, Thermo King en Daikin.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk onze koelcontainers

KC TRADING GENSET
45ft-highcube-palletwide-reefer-20
40ft Highcube reefer koelcontainer KC Trading
Koelcontainer 40ft Reefer
20ft reefer koelcontainer Machinery KC Trading klein
koelcontainer-10ft-reefer-1

Koelcontainer, vriescontainer of reefer?

Alle drie de termen betekenen eigenlijk hetzelfde. Ze worden door elkaar gebruikt om een container met elektrisch aangedreven koel/vriesinstallatie aan te geven. Koelcontainers worden voornamelijk gebruikt om producten gekoeld op te slaan en vervoeren.

  • Temperatuur bereik reefers: +25 graden Celsius / -25 graden Celsius.
  • Voorzien van T-profiel vloer voor optimale luchtcirculatie.
  • Elektro- (380V/32 Amp, CEE-stekker 4 of 5 poli)
Lengte 2991 mm
Breedte 2438 mm
Hoogte 2590 mm
Capaciteit 12,3 m3
Lengte 6059 mm
Breedte 2438 mm
Hoogte 2590 mm
Capaciteit 29 m3
Lengte 12190
Breedte 2438
Hoogte 2591
Capaciteit 59 m3
Lengte 12190
Breedte 2438
Hoogte 2891
Capaciteit 66 m3

Verhuur, verkoop en huurkoop van koelcontainers

Voor onze koelcontainers is er de mogelijkheid tot kopen, huren en huurkoop. Wij leveren zowel gebruikte als nieuwe koelcontainers over de hele wereld. Ook is het mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Indien u meer informatie wilt over onze containers en prijzen, vul dan het onderstaande formulier in. U krijgt dan geheel vrijblijvend de door u gewenste informatie toegezonden.

Voordelen van onze open top containers

Of u nu kiest voor nieuw of gebruikt, voor huur, koop, huurkoop of alleen transport; bij KC Trading B.V. kunt u altijd rekenen op goede kwaliteit en scherpe prijzen. KC Trading verkoopt en verhuurt alle soorten nieuwe en gebruikte containers waaronder flatracks containerszeecontainersreefer containersoffshore containers en open top container.  Wij zijn gespecialiseerd in koel/vriescontainers (Keep Cool) en mobiele koelcellen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om containers en units aan uw wensen aan te passen (ombouw, spuiten, belettering etc). Ook is het mogelijk om een koelcontainer speciaal te laten fabriceren. Bij storingen staat er een eigen reparatieteam met mobiele service wagens klaar om de storing aan de koelcontainer op locatie op te lossen.

Neem contact met ons op

Vragen over ons aanbod koelcontainers?
Voor vragen over onze koelcontainers kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen via +31 (0)10 487 6767 of per e-mail via info@kctrading.nl


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language