Modificatie: Schuifdeur

Modificatie: Schuifdeur

Wanneer er op uw locatie onvoldoende ruimte is om containerdeuren of een slagersdeur te openen, kunnen wij een schuifdeur monteren in de zijwand van uw koelcontainer.  Deze aanpassing  vergroot tevens het gebruiksgemak en maakt uw koel/vries container ergonomisch in gebruik.

De schuifdeur kan op iedere gewenste positie in de zijwanden worden geplaatst, zodat de deur aansluit bij de indeling en routing van uw terrein. De schuifdoor is voorzien van noodontgrendeling aan de binnenzijde.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

  • De maximale isolatiewaarde blijft behouden
  • Geschikt voor temperaturen tot wel  -40graden celsius.
  • Voorzien van noodontgrendeling aan de binnenzijde
  • Met 1 hand soepel te openen.
Sales nr: Schuifdeur
Container: Beschikbaar voor iedere koel/vries container
Conditie: Nieuw
Prijs excl. btw: Op aanvraag

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language