Mobiele koelcel

Mobiele koelcel

Bent u op zoek naar een oplossing voor het transporteren en opslaan van food en non-food producten? Met een mobiele koelcel van KC Trading weet u zeker dat u de producten op de juiste manier opslaat. Een mobiele koelcel, ook wel mobiele vriescel, kunt u bij ons aanschaffen in verschillende maten, zoals 10ft, 20ft, 40ft en 40ft high cube. Wist u dat u bij KC Trading ook terecht kunt voor gebruikte mobiele vriescellen? Bij ons kunt u koelcellen en vriescellen niet alleen huren maar ook kopen.

Koel- en vriescellen van KC Trading

Wij kunnen u verschillende merken vries- en koelcellen aanbieden, zoals Carrier, Thermo King en Daikin. De mobiele koelruimte en vriesruimte in de containers zijn van uitstekende kwaliteit en maken het transporteren van producten eenvoudig. Benieuwd naar de mobiele koel- en vriescellen van KC Trading? In de afbeeldingen hieronder tonen wij enkele containers waarmee u uitstekend verschillende producten mee kunt transporteren.

KC TRADING GENSET
Mobiele vriescel
40ft Highcube reefer koelcontainer
Mobiele koelcel
Koelcontainer 20ft
Mobiele koelcel

Elektrisch aangedreven koelcel/vriescel

Een mobiele koel- en vriescel is een container met een elektrisch aangedreven koel/vriesinstallatie. We spreken hier ook wel van een koelcontainers, vriescontainer of reefer container. De koel- en vriesruimte maakt het mogelijk om uw producten in perfecte staat van A naar B te vervoeren.

Technische specificaties van een mobiele koelruimte/vriesruimte

 • Temperatuursbereik reefers: +25 graden Celsius / -25 graden Celsius.
 • Voorzien van T-profiel vloer voor optimale luchtcirculatie.
 • Elektro- (380V/32 Amp, CEE-stekker 4 of 5 poli)

Mobiele koelcel huren?

Bij KC Trading kunt u niet alleen een mobiele vriescel kopen. U heeft ook de mogelijkheid tot huren en huurkoop. Een uitkomst voor als u tijdelijk (extra) koelcapaciteit nodig heeft. Zo kan een mobiele koelcel ingezet worden bij bepaalde evenementen. Ook is een mobiele koelcel huren de ideale oplossing bij uitval van uw vaste koelinstallatie. Kortom, een mobiele koel- en vriescel is een goede vervanger van de standaard variant.

Voordelen KC Trading B.V.

Waarom kiezen voor KC Trading? Allereerst kunt u bij ons rekenen op koelcellen van uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om het product naar uw eigen wensen aan te passen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan belettering of ombouw van uw mobiele koel-of vriesruimte. Verder is het goed om te weten dat wij eventuele storingen aan een mobiele koelcel op locatie kunnen oplossen met onze mobiele servicewagens. Oftewel, wij staan voor u klaar!

Afmetingen 10ft koelcontainer

Lengte: 2991 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2590 mm
Capaciteit: 12,3 m3

Afmetingen 20ft koelcontainer

Lengte: 6059 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2590 mm
Capaciteit: 29 m3

Afmetingen 40ft koelcontainer

Lengte: 12190 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2591 mm
Capaciteit: 59 m3

Afmetingen 40ft highcube koelcontainer

Lengte: 12192 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2891 mm
Capaciteit: 66 m3

Meer weten over mobiele koelcellen?

Bij KC Trading is het ook mogelijk om losse onderdelen voor uw mobiele koelcel aan te schaffen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wilt u meer informatie over onze mobiele koel- vriesruimtes? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijzen? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte mobiele koel- en vriescel. Heeft u nog vragen over een mobiel koel- en vriescel? Of bent u nieuwsgierig naar onze overige producten zoals zeecontainers, offshore containers of open top containers? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen via +31 (0)10 487 6767 of per e-mail via info@kctrading.nl

Neem contact met ons op

  Uw naam *
  Bedrijfsnaam *
  Uw email *
  Adres *
  Postcode + Plaatsnaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw onderwerp
  Uw bericht
  Anti spam