Modificatie: Deurschakelaar

Modificatie: Deurschakelaar

Indien u dagelijks 1 of meerdere keren de koelcontainer/ vriescontainer zult betreden, dan adviseren wij u de container te upgraden met een deurschakelaar.
Met het gebruik van een deurschakelaar wordt bij het openen van de deuren de koelmotor uitgeschakeld en bij het sluiten van de deuren wordt de koelmotor weer ingeschakeld.

Het is zowel praktisch als noodzakelijk dat de motor wordt uitgeschakeld vóór het openen van de deuren om ijsvorming te voorkomen en de daarmee gemoeide alarmen en storingen.

Tevens bespaart u met deze modificatie op uw energieverbruik. Optioneel kan geïnstalleerde verlichting ook met de deurschakelaar geregeld worden.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

  • Verbeterd het gebruiksgemak
  • IP 65 Rating
  • Energiebesparend
  • Veilig
Sales nr: Deurschakelaar
Container: Beschikbaar voor iedere koel/vries container
Conditie: Nieuw
Prijs excl. btw: Op aanvraag

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language