Modificatie: PVC koelgordijn

Modificatie: PVC koelgordijnen

Bij het openen van koelcontainerdeuren gaat veel van de ingestelde binnentemperatuur verloren, dit is niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de lading én zorgt voor onnodig hoge energiekosten.

Wanneer u dagelijks 1 of meerdere keren de koelcontainer opent, raden wij u aan uw koelcontainer te upgraden met PVC koelgordijnen. De koelgordijnen van KC Trading verminderen kouverlies en houden tot wel 80%  kou vast bij het kortstondig openen van de deuren.

Onze originele PVC koelgordijnen zijn geschikt voor temperaturen tot -25 graden Celsius en passen in iedere koel/vries container.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

  • Houdt tot 80% van de ingestelde binnen temperatuur vast bij het kortstondig openen van de deuren
  • Geschikt voor temperaturen tot -25 graden Celsius
  • Energiebesparend
Sales nr: PVC gordijn
Container: Beschikbaar voor iedere koel/vries container
Categorie: Koelgordijnen voor koel/vries containers
Conditie: Nieuw
Kleur: Transparant
Prijs excl. btw: Op aanvraag

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language