Modificatie: Container Stellingen

Modificatie: Container Stellingen

Voor het opslaan van kleinere items in uw koelcontainer of zeecontainer zijn de stellingen van KC Trading zeer geschikt. U kunt gemakkelijk de spullen bereiken die u snel nodig heeft en houdt ruimte vrij om te lopen door de container.

Deze stellingen zijn aan de hijsogen in de container gemonteerd, waardoor de stelling weer eenvoudig kan worden verwijderd wanneer de stelling niet meer nodig is.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

De Container stellingen van KC Trading kunnen in iedere afmeting (koel/vries) container gemonteerd worden.

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language