Modificatie: Aluminium micro geperforeerde vlakke vloer

Modificatie: Aluminium micro geperforeerde vlakke vloer

Een standaard koelcontainer/ vriescontainer is uitgerust met een zogeheten aluminium T-bar vloer voor een optimale luchtcirculatie.

Op dit type vloer gaat het manoeuvreren van bijvoorbeeld palletwagens, rolcontainers en andere rollende items zeer moeizaam en is daarom niet altijd praktisch in gebruik. Als oplossing hiervoor kunnen wij een aluminium micro geperforeerde vlakke vloer over de bestaande T-bar vloer lassen om toch zonder enige moeite met rijdende items te kunnen manoeuvreren door de koel/vries container, inclusief het behoud van optimale luchtcirculatie.

Voldoet uw container niet volledig aan uw wensen en eisen?
Onze monteurs en lassers zijn volledig gecertificeerd om aanpassingen aan containers naar uw wensen te kunnen uitvoeren. Voor enkele voorbeelden van modificaties die KC Trading heeft uitgevoerd, klikt u hier.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Foto’s Modificatie

  • Micro geperforeerde  antislip vloer
  • Met behoud van optimale luchtcirculatie
  • Perfect geschikt voor pompwagens, karren en rolcontainers
  • Ideaal geschikt voor het plaatsen en monteren van stellingen.
Sales nr: Mic-vloer
Container: Beschikbaar voor iedere koel/vries container
Categorie: Vloeren voor koel/vries containers
Conditie: Nieuw
Prijs excl. btw: Op aanvraag

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar de beste en snelste service te geven die mogelijk is, dit doen wij door het bieden van kwalitatieve oplossingen voor alle vereisten. Heeft u vragen over onze containers, bent u op zoek naar een ander type container of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Voor meer informatie over onze service en producten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 10 487 67 67 of maak gebruik van ons contactformulier.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language