Wide Span Cold Stores

U bent bij KC Trading B.V. aan het juiste adres voor wide span cold stores. Deze extra brede units zijn geschikt voor de opslag van producten die bewaard moeten worden op een bepaalde temperatuur. U kunt uw producten gekoeld opslaan. De koeling, met een breedte van 3 pallets, is zeer efficiënt voor het opslaan van grote hoeveelheden en kan worden gebruikt om te koelen, bevriezen, of een constante omgevingstemperatuur te handhaven. Elke unit kan worden gebruikt voor meer dan alleen opslag. Zo kan de ruimte worden ingericht als een voorbereidingsruimte of productiegebied, waardoor u uw capaciteit kunt vergroten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Een nieuw soort opslag

Bij KC Trading B.V. is nu ook een nieuw soort opslag beschikbaar, namelijk de PIR, welke vlam vertragend is en dus extra veiligheid biedt. Dit zorgt weer voor minder kosten op het gebied van verzekering. Dit is met name van toepassing bij het aansluiten van uw nieuwe koelopslag op een bestaande installatie.

De brede koelopslag units beschikken over de volgende eigenschappen:

Maten beschikbaar van 22 tot 39 pallets

Kan worden gecombineerd voor grotere toepassingen

PIR-brandwerende isolatie beschikbaar

Temperaturen variërend van -40 ° C tot + 40 ° C

Hogere dakopties beschikbaar tot 3m

Palletbrede dubbele deuren standaard

Antislip harsvloeren

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een open top container? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen.

  Your name *

  Company name*

  Your email *

  Address *

  Postal code + Name of residence*

  Your Phone number*

  Subject

  Your message

  Anti spam

  Switch The Language