Specialist temperatuur gecontroleerde opslag

U bent bij KC Trading B.V. ook aan het juiste adres voor speciale producten op het gebied van opslag. Wij hebben gewerkt aan een reeks op maat gemaakte producten om te voldoen aan de behoeftes van elke klant. Wat u dan ook nodig heeft, wij staan voor u klaar. Zo leveren wij onderdelen, zoals een specifieke vloer of extra verlichting. Zelfs als u graag meerdere deuren zou willen bij uw opslag, of temperatuurkamers wilt uitbreiden, kunnen wij u daarbij helpen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Quick Thaw Unit (QTU)

Bekijk hier onze ultramoderne Quick Thaw Unit (QTU) die vakkundig is ontworpen om goederen snel en effectief te ontdooien, met behoud van het product. De intelligente controller van Quick Thaw maakt een beknopt beheer van het ontdooiproces mogelijk om druppelverlies te verminderen en de kwaliteit van het product te behouden tijdens dit proces. De intelligente controller maakt ook een realtime analyse van de temperatuur in de container. Ontdooicyclusgegevens kunnen hierna worden gedownload en opgeslagen voor toekomstig gebruik.

De Quick Thaw Unit kan volledig gecontroleerd worden met behulp van de vertragingstimer. Met de vertragingstimer kan de gebruiker een toekomstige tijd en datum van de ontdooicyclus instellen, wat betekent dat goederen tot dit punt gewoon in de unit kunnen worden opgeslagen. De mogelijkheid om de ontdooicyclus in te stellen is een enorm voordeel, hierdoor worden de dure laad-/loskosten verlaagd en de containerladingen kunnen worden geconfigureerd om precies op tijd te ontdooien.

Nadat de goederen zijn ontdooid, kunnen de Quick Thaw Units worden ingesteld om een specifieke temperatuur te handhaven om ervoor te zorgen dat de producten veilig en gekoeld blijven en de hoogste kwaliteit behouden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language