Specialist temperatuur gecontroleerde opslag

U bent bij KC Trading B.V. ook aan het juiste adres voor speciale producten op het gebied van opslag. Wij hebben gewerkt aan een reeks op maat gemaakte producten om te voldoen aan de behoeftes van elke klant. Wat u dan ook nodig heeft, wij staan voor u klaar. Zo leveren wij onderdelen, zoals een specifieke vloer of extra verlichting. Zelfs als u graag meerdere deuren zou willen bij uw opslag, of temperatuurkamers wilt uitbreiden, kunnen wij u daarbij helpen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Opslag voor vleesrails

Wanneer u vlees bewaard (zowel gekoeld of bevroren) is het natuurlijk van belang dat u inzicht heeft in de juiste vleesopslag procedures. Zo blijft uw opgeslagen vlees zo vers, lekker en veilig mogelijk. Hierdoor bieden wij u mobiele koelopslagen, zoals de Meat Rail Storage. Dit is de ideale oplossing om tijd en geld te besparen. Voor deze opslag is er geen bouwvergunning nodig en daarnaast kunnen ze wereldwijd verzonden worden. Deze Meat Rail Storage heeft een temperatuurbereik van -35 graden Celsius tot +35 graden Celsius. Wij bieden u nieuwe en gebruikte opslagen aan en daarnaast kunt u ze kopen of huren. De 40th meat rail storage is voorzien van 252 haken met een capaciteit tot 6048 kilogram.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language