Specialist temperatuur gecontroleerde opslag

U bent bij KC Trading B.V. ook aan het juiste adres voor speciale producten op het gebied van opslag. Wij hebben gewerkt aan een reeks op maat gemaakte producten om te voldoen aan de behoeftes van elke klant. Wat u dan ook nodig heeft, wij staan voor u klaar. Zo leveren wij onderdelen, zoals een specifieke vloer of extra verlichting. Zelfs als u graag meerdere deuren zou willen bij uw opslag, of temperatuurkamers wilt uitbreiden, kunnen wij u daarbij helpen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Klimaat gecontroleerde containers

Wij van KC Trading B.V. leveren ook klimaatgestuurde containers, inclusief gekoelde opslag, vriezers en hot boxes. Onze klimaatregelende opslag containers kunnen extern of intern worden geïnstalleerd. Hierdoor komt voor u waardevolle fabrieks- of winkelruimte vrij. Wij bieden ook externe temperatuurbewakingsoplossingen om ervoor te zorgen dat de opslag op gewenste temperatuur blijft. We leveren de units rechtstreeks bij u af en installeren deze uiteraard ook. Wij garanderen het eerste gebruik van nieuwe verhuur en apparatuur.

Onze containers beschikken over de ISO9002-standaard. Dit wil zeggen dat wij ISO-geconditioneerde containers leveren. Wij bieden u een 24-uurs service, ook voor noodgevallen. Onze hoog opgeleide monteurs kunnen snel en efficiënt reageren, mocht u problemen ervaren. Ten slotte bieden wij ook onderhoudscontracten voor onze producten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 487 6767, of gebruik het contactformulier. Ook kunt u een offerte op maat aanvragen.


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language