Reefer container kopen

In de havens kom je ze regelmatig tegen: ondernemers die een Reefer container – of: een koelcontainer – willen kopen. Niet zo vreemd, want hiermee kunnen zij hun verse producten langer goed houden. Ook tijdens transport. Wilt u zelf een Reefer container kopen? Dan bent u bij KC Trading B.V. aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar richten wij ons op het verkoop, de verhuur en het modificeren van containers. Hiermee hebben wij alles voor u in huis.

Neem contact op

Bekijk de reefer containers die u kunt huren

KC TRADING GENSET
Mobiele vriescel
40ft Highcube reefer koelcontainer
Mobiele koelcel
Koelcontainer 20ft
Mobiele koelcel

Wat is een Reefer container?

Wie overweegt een Reefer container te kopen, weet vaak wel wat het is. Toch leggen wij het hieronder nog even kort uit. Een Reefer container wordt ook wel een koelcontainer of frigo container genoemd. Het geheel is geïsoleerd en voorzien van een koelaggregaat. Het wordt dan ook gebruikt om producten gekoeld te transporteren of op te slaan. Denk hierbij aan artikelen, zoals: groente, fruit, zuivel, vlees, vis, bloemen en medicatie. Reefer containers worden ten slotte ook vaak gebruikt voor tijdelijke opslag bij evenementen en festivals.

Twijfelt u over welke Reefer containers – of: koelcontainers – u het beste kunt kopen? Grote namen binnen dit segment zijn:

 • Carrier;
 • Thermoking;
 • Daikin.

Verschillende types

Bij het kopen van een Reefer container is het allereerst belangrijk te weten welke afmetingen u precies zoekt. Er komen namelijk veel verschillende varianten voor, waarbij de afmetingen en de capaciteit onderling verschillen. Bij KC Trading kunt u de volgende Reefer containers of koelcontainers kopen:

 • 10ft;
 • 20ft;
 • 40ft.

Deze modellen zijn zowel nieuw als tweedehands bij ons te vinden. Huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Goede containers met KC Trading B.V.

Handelaren van internationale goederen weten hun weg naar KC Trading te vinden. Niet zo vreemd, want met meer dan 30 jaar ervaring in de branche zijn wij een grote naam te noemen. Bij ons staat het verhuren en verkopen van containers, waaronder: zeecontainers, offshore containers en open top containers, centraal. Overweegt u een Reefer container bij ons te kopen? Dan bent u van de volgende zaken verzekerd:

 • Maatwerk;
 • 24/7 service;
 • Hoogstaande kwaliteit;
 • Scherpe prijzen;
 • Flexibiliteit.

Naast het kopen van Reefer containers kunt u ons ook inschakelen voor:

Direct een Reefer container kopen?

Koelcontainer. Frigo container. De Reefer container kent verschillende verschijningsvormen. Het vinden van het juiste model kan dan ook een uitdaging zijn. Wilt u een container van goede kwaliteit aanschaffen? Kom dan eens langs bij KC Trading B.V. U vindt ons aan de Van Maasdijkweg 55 in Rotterdam. Voor vragen kunt u terecht in ons contactformulier of bij onze telefonische klantenservice (+31 (0)10 487 6767). Weet u al welke Reefer container u gaat kopen?

Contact opnemen

  Uw naam *
  Bedrijfsnaam *
  Uw email *
  Adres *
  Postcode + Plaatsnaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw onderwerp
  Uw bericht
  Anti spam