Reefer container huren

Wilt u een reefer container huren, bijvoorbeeld voor de opslag van gekoelde dranken of voedsel tijdens een festival of evenement? Wij van KC Trading zorgen ervoor dat de door u gewenste container tijdig geleverd wordt. Ook wanneer u een reefer container voor langere tijd wilt huren, bijvoorbeeld als extra koelruimte voor uw restaurant, behoort dit tot de mogelijkheden. We hebben koelcontainers in diverse formaten, met opslagcapaciteiten variërend van 12,3 m3 tot liefst 83 m3.

Ons complete aanbod van reefer containers vindt u hieronder. Klik op de containers voor een uitgebreid overzicht van de specificaties. Heeft u de reefer container gevonden die u wilt huren? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)10 487 6767 of stuur een e-mail naar info@kctrading.nl.

Neem contact op

Bekijk de reefer containers die u kunt huren

KC TRADING GENSET
Mobiele vriescel
40ft Highcube reefer koelcontainer
Mobiele koelcel
Koelcontainer 20ft
Mobiele koelcel

Over onze reefer containers

Aangezien u specifiek op zoek bent naar een reefer container om te huren, zult u vermoedelijk weten waar u het over heeft. Toch even een korte toelichting op onze reefer containers. Deze koelcontainers kunnen worden gebruikt voor het op temperatuur houden van gekoelde dan wel bevroren producten. Met behulp van toevoer van koude lucht houden ze de temperatuur in de container op hetzelfde peil, ongeacht de veranderende buitentemperatuur. Het begrip ‘reefer’ is afgeleid van het Engelse ‘refrigerated’, oftewel ‘gekoeld’.

Oorspronkelijk zijn koelcontainers ontworpen voor overzees transport van onder meer groenten, fruit, vlees en andere voedingsmiddelen die gekoeld vervoerd dienen te worden. Een reefer container huren kan echter ook een goede optie zijn voor het al dan niet tijdelijk uitbreiden van uw koelcapaciteit. Wordt uw bestaande koelcel bijvoorbeeld vervangen, maar gaan de zaken in uw etablissement ondertussen gewoon door? Dan helpt een reefer container huren u tijdelijk uit de brand. En daarnaast zijn ze, zoals gezegd, uitermate geschikt als stand-alone koeling voor op festivals en andere evenementen.

Reefer container huren? Neem contact op

Afhankelijk van uw beoogde doel kunt u bij ons dus diverse reefer containers huren en kopen. Wij bedenken graag samen met u de meest geschikte oplossing en geven geheel vrijblijvend advies. Neem dus vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 487 6767 of vul onderstaand contactformulier in. Een reefer container huren doet u natuurlijk bij KC Trading!

Contact opnemen

  Uw naam *
  Bedrijfsnaam *
  Uw email *
  Adres *
  Postcode + Plaatsnaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw onderwerp
  Uw bericht
  Anti spam