Koelcontainers kopen

Koelcontainers kopen

Wilt u een koelcontainer kopen? Als opslag, voor transport of tijdelijke opslag tijdens een evenement? Bij KC Trading B.V. vindt u diverse koelcontainers te koop en te huur! Onze koelcontainers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met capaciteiten van 12,3 m3 tot wel 66 m3. Meer weten het kopen van onze koelcontainers? Bekijk het aanbod hieronder! 

Neem contact op

Bekijk onze koelcontainers

KC TRADING GENSET
Mobiele vriescel
40ft Highcube reefer koelcontainer
Mobiele koelcel
Koelcontainer 20ft
Mobiele koelcel

Wat is een koelcontainer precies?

Een koelcontainer – ook wel reefer container genoemd – zijn containers die beschikken over een koeleenheid. Dankzij dit element is het mogelijk om zowel uw gekoelde als bevroren producten op temperatuur te houden. Ideaal wanneer uw food en non-food producten vervoert of opgeslagen moeten worden en daarbij ook hun temperatuur moeten behouden! Dit maakt de koelcontainer interessant voor onder andere transporteurs, restauranthouders, supermarkten en evenementenorganisaties.

Direct onze koelcontainers kopen? Neem gerust contact op. 

Verschillende koelcontainers kopen

Koelcontainers kopen? Dat kan een lastige keuze zijn. Er is een groot aanbod dat bestaat uit diverse typen en afmetingen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van een van onze koelcontainers, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. 

 • 10ft
 • 20ft
 • 40ft
 • 40ft highcube

Heeft u afwijkende wensen voor het kopen van koelcontainers? Dan kunnen wij deze speciaal voor u laten fabriceren! Tevens zijn onze koelcontainers ook te huur. 

Waarom kiezen voor KC Trading B.V.?

Of u nu kiest voor koelcontainers kopen, huren of alleen transport. KC Trading B.V. staat voor u klaar. Kiest u voor ons? Dan kiest u voor service en kwaliteit. Dankzij onze professionele benadering en jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in deze branche. Koelcontainer kopen? Dan bent u in ieder geval verzekerd van de volgende zaken:

 • Scherpe prijzen
 • Uitstekende kwaliteit
 • Maatwerk
 • 24/7 service
 • Ongekende mogelijkheden

Naast het kopen van koelcontainers kunt u bij ons bovendien ook terecht voor reparaties, modificaties, onderdelen en tal van andere containers!

Direct uw koelcontainers kopen?

Wilt u direct een van onze koelcontainers kopen of heeft u aanvullende vragen? Neem dan vandaag nog contact op. Bel naar +31 (0)10 487 6767, mail naar info@kctrading.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij voorzien u graag van deskundig advies. Koelcontainers kopen? Dat doet u natuurlijk bij KC Trading B.V.!

Neem contact op

  Uw naam *
  Bedrijfsnaam *
  Uw email *
  Adres *
  Postcode + Plaatsnaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw onderwerp
  Uw bericht
  Anti spam