Koelcontainers huren

Koelcontainer huren

Wilt u graag een koelcontainer huren, omdat u op zoek bent naar een tijdelijke aanvulling op of alternatief voor uw koeling? Of heeft u een koelcontainer nodig om de bezoekers van uw festival of evenement van gekoelde consumpties te kunnen voorzien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten koelcontainers, qua inhoud variërend van 12 m3 tot 83 m3, bezorgen wij van KC Trading u de mobiele koeling waarnaar u op zoek bent! Of u nu voor korte of langere tijd een koelcontainer wilt huren: het is allemaal mogelijk.

Bekijk onze koelcontainers

De juiste koelcontainer huren

Hieronder vindt u een actueel overzicht van de koelcontainers die u momenteel bij ons kunt huren. Ze verschillen op het eerste oog wellicht alleen qua grootte, maar er zijn ook verschillen als het aankomt op prestaties en mogelijkheden. Klikt u daarom op een type koelcontainer om de specificaties te kunnen bekijken. Bij vragen of advies staan wij bovendien graag voor u klaar. Bel gerust naar +31 (0)10 487 6767 of stuur een e-mail naar info@kctrading.nl.

De werking van onze koelcontainers

De benaming van dit type container geeft natuurlijk al aan dat de koelcontainers die u bij ons kunt huren bedoeld zijn om producten te koelen. In de regel zullen dit etenswaren zijn, zoals groenten, fruit, vlees, dranken en meer. Ook bevroren producten kunnen met onze koelcontainers op temperatuur te houden worden. Dit komt doordat vanuit de achterwand van de container voortdurend koude lucht wordt aangevoerd.

Belangrijk is wel te weten dat koelcontainers bedoeld zijn om reeds gekoelde producten op temperatuur te houden. Het is niet zo dat producten die op kamertemperatuur in een koelcontainer snel tot een graad of 5 gekoeld kunnen worden. Deze containers worden dan ook veel gebruikt voor overzees transport van voedingsmiddelen, die in het land van herkomst al gekoeld worden opgeslagen en tijdens het transport hun temperatuur moeten vasthouden.

Ook een koelcontainer huren? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in één van onze koelcontainers? Of wilt u graag dat wij met u meedenken over een oplossing op maat? Bel of mail ons dan of gebruik het contactformulier hieronder. Wij helpen u graag de koelcontainer te huren die volledig bij uw wensen aansluit!

Neem contact met ons op

  Uw naam *
  Bedrijfsnaam *
  Uw email *
  Adres *
  Postcode + Plaatsnaam *
  Uw telefoonnummer *
  Uw onderwerp
  Uw bericht
  Anti spam