Flatracks en platforms

De flatracks en platforms van KC Trading B.V. zijn uitermate geschikt voor het transporteren van zware en/of buiten-ISO-maten lading.  Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte flatracks en platforms aan in de maten:  20ft platform20ft collapsible flat en 40ft collapsible flat . De flatracks zijn beschikbaar met vaste en inklapbare kopschotten, het voordeel van inklapbare kopschotten is dat deze schotten verzinken in de vloer waardoor het flatrack ook als platform gebruikt kan worden.

Bekijk onze Flatracks & Platforms

20ft-platform

20ft-fixedflat

20ft-flatrack

40ft-flatrackTechnische specificaties FlatRacks:
– voorzien van houtenvloer
– Indien inklapbare kopschoten:  kopschotten verzinken in de vloer
– Forkliftpockets, voor makkelijk verplaatsen.
– 4x cornerblocken

Technische specificaties Platforms:

– voorzien van stalen vloer
– Forkliftpockets , voor makkelijk verplaatsen.
– 4x cornerblocken

Heeft u vragen over onze Flatracks en platforms, bent u op zoek naar een ander type of wilt u vrijblijvend advies van een expert? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 – 487 6767, of gebruik het onderstaande contactformulier.

Neem contact met ons op

Flatracks worden gebruikt voor het vervoeren van uitzonderlijke goederen. Deze goederen vallen buiten de normale container maten. Door flatrack containers te gebruiken kunnen deze goederen alsnog vervoerd worden. Een flatrack container heeft het voordeel dat goederen betreft de hoogte en breedte in de flatrack containers passen. Daarnaast kunt u flatracks erg gemakkelijk opslaan. Ze kunnen namelijk opgestapeld worden op elkaar zodat ze weinig ruimte in beslag nemen.

Waarom flatracks?

Om goederen te kunnen vervoeren die niet in de normale container passen vanwege het formaat, hoogte of breedte van de goederen. Flatrack containers zijn daarnaast ook geschikt voor zware ladingen die van de boven- of zijkant geladen moeten worden. Flatrack containers zijn gemaakt van staal en zijn in verschillende opstellingen leverbaar. Zo zijn er flatracks met muren maar ook zonder. Ook zijn er flatracks waarbij de zijkanten opklapbaar zijn zodat er een soort van muur vormt aan de kopse kanten van de flatrack.

Het aanbod flatracks bij KC Trading

Bent u benieuwd naar het aanbod flatracks van KC Trading? Bekijk ons aanbod flatracks. Een voordeel van bijvoorbeeld flatracks met inklapbare kopschotten is dat deze verzinken in de vloer. Zo creëert u dus een platform die u gemakkelijk kunt gebruiken. Naast het feit dat u een platform creëert, kunt u de flatracks ook heel gemakkelijk opstapelen zonder dat dit veel ruimte kost.

Flatracks: zowel nieuw als tweedehands!

Bij KC Trading kunt u zowel nieuwe als gebruikte flatracks kopen. Wilt u liever een flatrack huren? Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Flatracks nodig? Vraag naar de mogelijkheden!

Hebt u flatracks nodig? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze flatracks? Bel ons dan gerust, één van onze medewerkers staat u graag te woord! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 010-4876767 of stuur ons een e-mail via dit contactformulier.